Associació de Jubilats i Pensionistes de Tona

associacio casal d'avis tonanova

LOCALITZACIÓ:

PERSONA DE CONTACTE:  Josep Pagès
EMAIL: jubilatstona@gmail.com
TELÈFON: 938870812 Extensió 4 - 938124520
DIRECCIÓ: C/ Barcelona, 21
POBLACIÓ:  Tona

L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Tona obre dimarts i divendres. El dimarts obre de 18h fins a les 19:30h i el divendres obre de 10h a 12h del matí.

El  dia 11  de febrer de cada any celebren la festivitat de la  patrona  la Mare de Déu de Lourdes, amb misa a l’ermita de Tona i dinar de germanor.

El segon dimecres de cada mes fan una excursió amb autocar, visita cultural i dinar . El dimecres de cada mes menys Juliol i Agost fan sessions de Ball de Saló a la sala Can Codina.  Un dissabte de cada mes (4rt) es fa una sessió de cinema a la sala Can Codina, excepte els mesos de juliol i agost.

 Pel que fa referència a les activitats puntuals, el Dijous Sant se celebra l’Arengatada popular, que es fa a la plaça Major de Tona al mes de juny. També es celebra la Setmana de la Gent Gran on es fan activitats cada dia; es porten a terme Jocs populars, ball, xerrades, cant coral , xocolatada popular , caminada amb visita a un lloc de interès i esmorzar per als participants, per últim dinar de germanor amb espectacle  fi de festa. 

A la primavera i a la tardor fem una sortida a la platja, amb estança en un hotel durant 4 o 5 dies.

També es fa un intercanvi de Casals  on participa la Mancomunitat La Plana.

La Mancomunitat la Plana dins el programa Gent Gran Activa participa amb les xerrades que s’organitzen i amb els Tallers de Lleure i Salut, i amb el cicle de Caminades “A 100 cap els 100”

També participen en els actes que organitza l’Ajuntament de Tona, la Setmana cultural, que es fa a finals d’abril o primers de maig.   Per Pasqua celebren “La Mona” i per Nadal la “Torronada”. Per últim, editen un butlletí informatiu on es fan dues o tres edicions a l’any.

Veure mapa més gran