22 mar

El cicle de caminades per a persones jubilades “A 100 caps als 100” va fer parada el passat dia 14 de març a Tona.

Tona, 21 de març de 2017

En aquesta ocasió Tona va ser el municipi amfitrió, acollint un total de 180 persones  de les poblacions de Granollers, St Climent de Llobregat i Santa Margarida i els Monjos  La caminada va esdevenir una fórmula per  conèixer una mica més el nostre territori, tot caminant.

El punt de trobada va ser a les 9’30h del matí a la Sala La Canal, on després de l’esmorzar i la benvinguda per part del regidor d’esports, Miquel Espona , es va procedir a una sessió d’estiraments a càrrec de Montse Golf, fisioterapeuta del CAP Tona. A continuació es va iniciar la caminada  sota el guiatge d’Imma Mestres, arqueòloga del Camp de les Lloses.

La ruta a peu que va passar pel parc Roqueta, el parc de les Feixetes, el turó del Castell i l’ermita de Lurdes entre d’altres, va acabar a la mateixa sala La Canal on es va dinar amb música de fons a càrrec de Pere Prat.

Aquesta activitat  ha estat organitzada per l’Ajuntament de Tona , amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Mancomunitat La Plana, la Policia Local,  el CAP Tona i el Centre d’Interpretació del Camp de les Lloses.

El projecte continuarà el proper mes d’abril amb una  altra caminada a St Climent de Llobregat i la jornada de cloenda que tindrà lloc a Granollers la 2a quinzena de maig.

Regidories d’Espots i Serveis Socials _Ajuntament de Tona

Programa de dinamització de gent gran_ Mancomunitat La Plana

caminada Tona_març 2017 (17) caminada Tona_març 2017 (35) caminada Tona_març 2017 (40) caminada Tona_març 2017 (93)

Deixa un comentari