07 abr

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA XERRADA SOBRE PRIMERS AUXILIS AL CASAL SANT JORDI D’AIGUAFREDA

Aiguafreda, 17 de març de 2017

Una seixantena de persones grans d’Aiguafreda van participar de la  xerrada de salut que es va oferir a l’esplai Sant Jordi , el passat dimecres 15  de març

 Sota el títol “Primers auxilis ” les doctores del consultori mèdic d’Aiguafreda  Judit Alsina  i Judit Padrós, i les infermeres Maite Ruiz i Rosa Vázquez, van donar una sèrie de recomanacions als participants.  D’aquesta manera es va poder a traslladar a la ciutadania, amb una activitat comunitària, els coneixements que les professionals del sector sanitari tenen sobre aquest tema.

Al llarg de la conferència, que es va portar a terme de forma molt participativa i en format taller pràctic ,  es va parlar de com actuar davant de complicacions de salut com ferides, sagnat nasal cremades, caigudes, ictus, lesions als ulls, ennuegament…entre altres temes.

Aquesta activitat ha estat promoguda conjuntament  pel Casal Sant Jordi, l’EAP de la Garriga a través del dispensari mèdic d’Aiguafreda,  l’Ajuntament d’Aiguafreda i La Mancomunitat La Plana.

xerrada Primers Auxilis Aiguafreda_març 2017 (7) xerrada Primers Auxilis Aiguafreda_març 2017 (14)

Deixa un comentari