24 jun

FESTA D’ESTIU 2017 A L’E.T.C. TEATRE

Un any més i per cinquena vegada consecutiva , l’associació Cultural J. Balmes ha  celebrat la “FESTA D’ESTIU” al E.T.C. TEATRE de Vic. Va ser una tarda molt bonica i emotiva.

A més de fer un tastet de totes  les activitats que duem a terme durant l’any, també intentem compeginar amb actuacions diverses per fer l’expectacle més amè. Aquest any vàrem poder gaudir del CLUB GIMNÀSTICA OSONA, en  FRANCESC (excantant de l’orquesta Rosaleda)  el acordeonista XEVI TURÓ, una “folckorica española”  i una magnífica representació de dos fragments de  l’obra  CANÇÓ D’AMOR I DE GUERRA,  per un grup d’usuaris del Casal.

Demanem disculpes a tots/es  les persones que per falta d’aforament no han pogut gaudir d’aquesta tarda tant agradable i divertida.

Donem les gràcies a l’Exelentíssim Ajuntament de Vic, el Sr. Francecs Molina sots- director d’Acció Cívica i equipaments de la Generalitat, a tots  els voluntaris/es  i públic en general per la seva col·laboració, perquè sense ells no hauria estat possible.

Deixa un comentari