03 nov

LA GENT GRAN DE MALLA VISITA CANTONIGRÒS A TRAVÉS DE LA SEVA GENT

INTERCANVI MALLAEl passat dimecres dia 25 d’octubre gairebé una trentena de persones grans dels municipis de Malla i Cantonigròs es van trobar per compartir una tarda plegats. El format d’aquesta activitat novedosa per ambdós municipis ha estat en forma d’intercanvi; i és que ara la trobada ha tingut lloc a Cantonigròs i de cara al 2018 serà Malla el municipi acollidor.

A quarts de 4 de la tarda un autobús va portar a les persones participants de Malla fins al municipi del Cabrerès, on els esperava un grup de gent gran del poble. La mateixa gent gran va fer de guia al grup explicant les peculiaritat de l’entorn.  També es va fer una àmplia explicació dels orígens dels festival internacional de Música, originari de Cantonigròs.  Finalment, i després d’una bona tertúlia es va procedir al berenar de germanor.

Les regidories de serveis socials d’ambdós municipis, Mª Teresa  Muntal i Alba Molas

De cara a la festa Major de Malla, hi ha previst portar a terme la tornada de l’intercanvi.

L’activitat ha estat organitzada per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Malla amb el suport del programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana, i conjuntament amb la regidoria de Servies Socials de l’Ajuntament de l’Esquirol i l’Espai Activa’t del CCO.

Deixa un comentari